KOOP JE EIGEN CAMPSTER

WIL JE OOK ZO'N GAVE CAMPER?

Je eigen Citroën Campster koop je natuurlijk ook bij Citroëncamperhuren. Wij zijn onderdeel van Autobedrijf van Schie uit ‘s-Gravenzande, al decenia lang Citroën dealer in het Westland en omstreken.

GA MET JE CAMPER OP AVONTUUR

In samenwerking met Pössl heeft Citroën op basis van SpaceTourer de Campster ontwikkeld, een veelzijdige en gezellig ingerichte camper waarmee je ontspannen en comfortabel kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.
Meer informatie over de “Camping cars” vindt je op de Citroën website.

HOE KAN IK MIJN EIGEN CAMPER KOPEN?

Laat weten wat je zoekt

Wil je ook een Citroën Campster kopen, nieuw of gebruikt. Specifieke kleur, specifieke opties, handgeschakeld of juist een automaat. Neem contact met ons op via mail@citroencamperhuren.nl

Wij gaan voor je op zoek

We zoeken de auto’s voor je op en behandelen tevens het volledige import traject tot aan de aflevering bij jou.

Kom proefrijden

Op de momenten dat de Citroën Campster niet verhuurd is kun je de auto komen bekijken en berijden. We hebben als alternatief altijd het basisvoertuig, de populaire Citroën Jumpy klaar staan om mee te rijden.

Koop je camper

Weg wanneer en zo vaak als je zelf wil? Dan is kopen de beste oplossing. Het grote voordeel van de Citroën Campster is dat de auto door zijn afmetingen een goede practische inzetbaarheid heeft. Typisch de sterke karaktereigenschappen van het merk Citroën !

ONZE MERKEN