HOE WERKT HET?

BENIEUWD HOE JE DEZE CAMPER HUURT?

De Citroën Campster huur je bij Citroëncamperhuren. Benieuwd hoe je met deze gave camper kunt huren en de natuur in kunt gaan? Lees dan verder wat je van ons kan verwachten en neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om de Campster te huren.

DE CITROËN CAMPSTER

Benieuwd hoe je deze camper huurt? Natuurlijk wil je weten hoe het huren van een camper bij Citroëncamper huren werkt. Zie verder op de pagina hoe wij te werk gaan.

Vindt je camper

VIND JE CAMPER

Maak een keuze uit ons assortiment campers. Op dit moment hebben wij alleen de  beschikking over 1 Citroën Campster maar houd deze website in de gaten!

Citroen Campster

PERSOONLIJK CONTACT

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact op met ons om een datum af te spreken wanneer je de camper wilt huren.

Citroen Campster

BOEK JE CAMPER

De afspraak is gemaakt, je kan je camper komen ophalen. Problemen onderweg? Neem contact op met de Citroën Camping-Car Assistance.

Boek je camper

BETALING

Zodra je de rekening hebt betaald kun je de camper meenemen, je borg is veilig bij ons en kun je weer komen ophalen bij terugkomst.

BEN JE TOE AAN HET KOPEN VAN EEN CAMPER?

Klik op de knop hier rechts om naar ons aanbod campers te gaan.

Bij Citroëncamperhuren verhuren we niet alleen campers, maar we verkopen ze ook. Desgewenst kunnen wij een camper voor je opzoeken en inkopen voor jou.

ONZE MERKEN